دفتر مشاركت های مردمی در محیط زیست كردستان تولید می گردد

دفتر مشاركت های مردمی در محیط زیست كردستان تولید می گردد

گل اركیده: سنندج - مدیركل حفاظت محیط زیست كردستان از تولید اولین دفتر مشاركت های مردمی در این اداره كل اطلاع داد و اظهار داشت: نماینده شبكه تشكل های زیست محیطی استان در این دفتر مستقر خواهد شد.


به گزارش گل اركیده به نقل از ایرنا، فریبا رضایی روز یكشنبه در نشستی با نمایندگان شبكه تشكل های زیستی محیطی استان تصریح كرد: یكی از خلاءهای موجود نبود ردیف اعتباری در جهت اجرای اهداف تشكل های زیست محیطی است.
وی افزود: ساختمانی در محوطه اداره كل در حال احداث است كه به محض بهره برداری از اتاق مشاركت های مردمی در آن راه اندازی خواهد شد.
مدیركل حفاظت محیط زیست كردستان اضافه كرد: در این اتاق یكی نفر به نمایندگی از شبكه تشكل های زیست محیطی استان مستقر شود كه در این صورت ارتباط فی ما بین بیشتر خواهد شد.
رضایی خاطرنشان كرد: از سایر هزینه های اداره كل كم می نماییم تا ارتباط عملیاتی تری با سازمان های مردم نهاد حوزه محیط زیست داشته باشیم.
وی تصریح كرد: اغلب مردم اطلاع زیادی از رسالت های محیط زیست ندارند و بعنوان نمونه گاهی این اداره كل را متولی بحث پسماند می دانند در صورتی كه مسئولیت این حوزه بر عهده شهرداری ها و دهیاری ها است.
مدیركل حفاظت محیط زیست كردستان با اشاره به رسالت خطیر محیط زیست تصریح كرد: می طلبد تشكل های زیست محیطی با اطلاع از این وظایف مطالبات خویش را تنظیم و مطرح كنند.
وی اظهار داشت: دیدگاه محیط زیست در ارتباط با اجرای پروژه در حوزه های مختلف در جهت دستیابی به توسعه پایدار زیستی و اجتماعی و استفاده بهینه از منابع است.
رضایی خاطرنشان كرد: از تشكل های زیست محیطی استان انتظار داریم از هر گونه گرایش و پرداختن به مباحث خارج از مسایل زیست محیطی است، پرهیز كنند.
مدیركل حفاظت محیط زیست كردستان بر افزایش سطح آگاهی های زیست محیطی مردم و عضوی گیری انجمن ها تصریح كرد و اضافه كرد: اگر مردم از شرح وظایف سازمان محیط زیست اطلاع پیدا كنند، تخریب، تصرف و آلایندگی ها را فقط از این سازمان طلب نخواهند كرد.
یكی از نمایندگان تشكل های زیست محیطی كردستان هم در این نشست اظهار داشت: انجمن های زیست محیطی توانمندی در استان هستند كه برای اجرای برنامه های خود تابحال یك ریال هم از دولت دریافت نكرده اند.
حامد اسراری تصریح كرد: محمد باختر كه برای نجات جان یك سگ پای خویش را از دست داد و شریف باجور كه برای خاموش كردن آتش جنگل جان خویش را فدا كرد، نمونه ایی از فعالیت اعضای انجمن ها بدون چشمداشت مالی است.
وی اضافه كرد: اعضای انجمن ها تنها به علت عشق و علاقه به حفاظت محیط زیست خود وارد این عرصه شده اند.
اسراری خاطرنشان كرد: گاهی از برخی فعالیت های انجمن های زیست محیطی همچون پاكسازی محوطه سدها و رودخانه ها جلوگیری به عمل می آید این در حالیست كه در دیگر استان ها از چنین اقداماتی استقبال می گردد.
وی افزود: انجمن های زیست محیطی كردستان اصلا سیاسی نیستند و به هیچ وجه هم تمایلی به وارد شدن به حوزه سیاست ندارند.
این نماینده تشكل های زیست محیطی كردستان اظهار داشت: از اداره كل محیط زیست استان انتظار داریم در مقابل اجرای برخی پروژه ها همچون سدسازی ها مقاومت كند.
وی خاطرنشان كرد: انجمن های زیست محیطی استان آمادگی دارند در هر حوزه ای كه اداره كل حفاظت محیط زیست به علت كمبود امكانات و نیرو قادر به فعالیت نیست، ورود كنند.
از دیگر موضوعاتی كه در این نشست به آن پرداخته شد، ساخت سد چومان در نزدیكی شهر بانه بود كه اعلام گردید اداره كل حفاظت محیط زیست استان با ساخت این سد به علت اینكه هدف از انتقال آب آن احیای دریاچه ارومیه است و تبعات زیست محیطی فراوانی برای منطقه بدنبال خواهد داشت، مخالف است.
7348/9102


1397/07/15
23:31:19
5.0 / ۵
4461
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
دوستهای گل اركیده
GOl Orkideh
گل ارکيده

گل اركیده

گل و گیاه

golorkideh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل اركیده محفوظ است