فرمانده پلیس راه كشور خبر داد:
اعمال محدودیت سرعت برای حفاظت از یوز حدفاصل محور میاندشت میامی
به گزارش گل اركیده فرمانده پلیس راه بابیان اینكه محدودیت سرعت برای حفاظت از یوز حدفاصل میان دشت اعمال می شود، اظهار داشت: نصب تجهیزات و امكانات موردنیاز تحقق این مهم در این محور در دستور كار است.
به گزارش گل اركیده به نقل از مهر، سردار سید تیمور حسینی ظهر یك شنبه در جلسه شورای راهبردی تصادفات استان سمنان به میزبانی سالن مدیریت بحران استانداری ضمن بیان اینكه حدفاصل كاروانسرای میان دشت میامی تا روستای عباس آباد محدودیت سرعت اعمال خواهد شد، اظهار داشت: این امر به سبب منطقه عبور یوزپلنگ و برای پشتیبانی از این گونه پرارزش جانوری كشور مصوب شده است.
وی ضمن بیان اینكه این تصمیم برمبنای پیشنهاد مدیركل حفاظت محیط زیست سمنان و با هماهنگی پلیس راه استان و موافقت پلیس راه كشور اتخاذشده است، اضافه كرد: لازم است تا تجهیزات و امكانات موردنیاز در امتداد تحقق این مهم در اسرع وقت در این محور نصب شود.
ضرورت استانداردسازی و ایمن سازی خودرو های ساخت داخل
فرمانده پلیس راه كشور بابیان اینكه بخش قابل توجهی از مسیر تهران تا مشهد مقدس در استان سمنان قرارگرفته است، اظهار داشت: همین سوژه این استان را در وضعیتی خاص قرار داده است كه می طلبد تا توجه بیشتری به این محور ارائه شود.
حسینی ضمن بیان اینكه آمار تصادفات كشور از دو سال قبل به طرز خطرناكی افزایش یافت كه این مهم نگران كننده است، اشاره كرد: تصمیم گیری در حوزه تصادفات و بررسی راهكارها نیاز به تلاش گروهی دارد و باخرد جمعی كسب می شود
وی ضمن بیان اینكه بعنوان یك كارشناس اگر ۲۰ میلیون خودرو موجود در كشور استانداردسازی و ایمن شود، بدون شك آمار تصادفات را بیشتر از ۷۰ درصد كاهش خواهد داد، اضافه كرد: برای تولید امنیت ترافیكی، نیاز به استانداردسازی و ایمن سازی خودرو های ساخت داخل وجود دارد.
ضرورت ایجاد مجتمع های رفاهی خدماتی
فرمانده پلیس راه كشور بابیان اینكه در بررسی مؤلفه های تصادف به سه سوژه راه، انسان و وسیله نقلیه توجه شده است، اظهار داشت: در بیشتر موارد نیز بیشتر از ۹۰ درصد تقصیر را به گردن انسان انداخته ایم اما در این بین و در بررسی مؤلفه های منجر به تصادف، همواره از سوژه مدیریت غافل بوده و به آن توجه نشده است.
حسینی ضمن بیان اینكه شرایط ناایمن بعضی از محورهای مواصلاتی كشور نخستین خطای رانندگان را تبدیل به آخرین خطای آنان می كند، افزود: برای كاهش تصادفات اولویت در ایجاد مجتمع های رفاهی خدماتی باید به عمق محور باشد نه صرفا توجه خاص به سی كیلومتری شهرها كه امیدواریم این مهم در توجه مسئولان ذی ربط واقع شود.
منبع: گل اركیده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب