پروانه شكار در آذربایجان غربی صادر می گردد
به گزارش گل اركیده فرمانده یگان حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی اظهار داشت: این اداره كل با عنایت به حفظ تنوع زیستی و پایداری آن از 13 آذرماه جاری پروانه موقت شكار 2 ماهه صادر می كند.
محمد خلیلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: متقاضیان بومی پروانه شكار پرندگان وحشی خشكی زی می توانند با در دست داشتن مدارك لازم شامل مجوز حمل اسلحه شكاری و دفترچه شناسایی شكارچیان به اداره كل حفاظت محیط زیست استان یا ادارات شهرستانی رجوع كنند.
وی افزود: پروانه های شكار صادره شامل 2 نوع پروانه شكار كبك و تیهو و پروانه شكار كبك چیل، بلدرچین و باقرقره شكم سیاه است.
وی تصریح كرد: مدت اعتبار پروانه های صادره 2 ماه تا تاریخ 15 بهمن ماه و بهای پروانه ها هم 900 هزار ریال در نظر گرفته شده است.
خلیلی بیان كرد: فرد متقاضی تنها مجاز به خرید یك نوع از انواع پروانه هاست و پروانه های شكار برای آن دسته از متقاضیانی كه دارای سابقه تخلف شكار و صید باشند، صادر نمی گردد.
وی اضافه كرد: در صورت بروز خطر بهداشتی ناشی از وقوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، اعتبار پروانه ها در هر مرحله از زمان صدور لغو شده و متقاضیان حق اعتراض ندارند.
فرمانده یگان خفاظت محیط زیست آذربایجان غربی اظهار داشت: دارنده پروانه در هر نوبت فقط مجاز به شكار سه قطعه پرنده از نوع پروانه مربوطه جهت حفظ تنوع زیستی استان است.
وی با اشاره به اینكه روزهای مجاز شكار، پنجشنبه و جمعه هر هفته تعیین شده است، تصریح كرد: دارندگان پروانه های شكار پرنده ملزم به رعایت محدودیت های مكانی و زمانی و نوع شكار اعلام شده از سوی اداره كل حفاظت محیط زیست استان بوده و آگاهی نداشتن از مقررات شكار و صید مسوولیت تخلف را سلب نمی كند.
خلیلی افزود: شكار در مناطق تحت مدیریت ( نقشه های پیوستی ) كه هنگام صدور پروانه تحویل می شود، ممنوع می باشد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی بیان كرد: شكار هر گونه پرنده وحشی بدون دریافت مجوز شكار از اداره كل حفاظت محیط زیست ممنوع بوده و پیگرد قضایی به دنبال دارد.
به گزارش گل اركیده به نقل از ایرنا، به دلیل اهمیت ملی، منطقه ای و بین المللی زیستگاههای حیات وحش و به منظور حفظ تعادل اكولوژیكی و اهمیت و نقشی كه حیوانات و پرندگان در زنجیره حیات طبیعی ایفا می كنند، كانون هایی از استان آذربایجان غربی بعنوان مناطق حفاظت شده شناسایی شده تا اقدامات لازم جهت پیشگیری از شكار بی رویه و انقراض نسل وحوش موجود در آنها به عمل آید.
منطقه حفاظت شده پارك ملی دریاچه ارومیه، منطقه حفاظت شده مراكان و منطقه حفاظت شده آغ گل از مهم ترین این مناطق هستند.
به منظور تأمین امنیت جانوران پنج منطقه هم از جانب اداره كل حفاظت محیط زیست استان منطقه شكار ممنوع اعلام شده كه شامل دره شهیدان بین ارومیه و اشنویه، زورآباد خوی، آغ گل ماكو، دشت بیان شاهین دژ و نیزارهای كوه قیط میمند شهرستان نقده است.
در این مناطق انواع گونه های مختلف از حیات وحش در حال زیست هستند كه شامل انواع پستانداران و پرندگان و خزندگان و سایر انواع جانوران می باشد.
7125/2093
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب