آغاز عملیات پاکسازی ۹۸ هکتار از خاک های آلوده در اهواز

آغاز عملیات پاکسازی ۹۸ هکتار از خاک های آلوده در اهواز

گل ارکیده: عملیات پاکسازی خاک های آلوده به آب نمک و مواد نفتی در منطقه کریت کمپ اهواز با پیگیری اداره حفاظت محیط زیست اهواز و ورود دستگاه قضایی استان شروع شد.


به گزارش گل ارکیده به نقل از سازمان محافظت از محیط زیست، سیدمحمد لاری بقال رییس اداره حفاظت محیط زیست اهواز، اظهار داشت: بعد از ماه ها پیگیری مستمر و با ورود دستگاه قضایی مرکز استان به موضوع، عملیات پاکسازی خاک های آلوده در منطقه کریت کمپ توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون شروع شده است.
وی اضافه کرد: این منطقه طی سالهای قبل تحت تأثیر فعالیتهای نفتی و تخلیه پساب های شور و مواد هیدروکربنی قرار داشته و بر مبنای مطالعات انجام شده، پروسه انتقال نفت نمکی از واحد بهره برداری به واحد نمک زدایی از دلایل تأثیرگذار در ایجاد شوری و آلودگی نفتی خاک های منطقه بوده است.
لاری بقال اظهار داشت: خاک های آلوده به آب نمک و مواد نفتی در زمره پسماندهای صنعتی و ویژه قرار می گیرند و پروسه مدیریت آنها باید از مرحله شناسایی و نمونه برداری تا تصفیه، پاکسازی و دفع غائی بصورت مستند در سیستم جامع محیط زیست ثبت و پیگیری شود.

منبع:

1405/07/11
12:26:14
0.0 / ۵
6
تگهای خبر: آب , آلودگی , پاكسازی , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

GOl Orkideh
گل ارکيده

گل اركیده

گل و گیاه
گل ارکیده، زیبایی طبیعت در خانه شما

golorkideh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل اركیده محفوظ است