در چهارمین كارگروه كاهش آلودگی هوا استان تهران تصویب شد
نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و ممنوعیت توسعه خودرو محور در پایتخت
به گزارش گل ارکیده، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از تاکید بر تسریع در اجرای طرح کهاب و تصویب نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و ممنوعیت توسعه خودرو محور در پایتخت در چهارمین کارگروه کاهش آلودگی هوا استان تهران اطلاع داد.
به گزارش گل ارکیده به نقل از ایسنا حسن عباس نژاد درباره مصوبات چهارمین جلسه کار گروه کاهش آلودگی هوای استان تهران که به ریاست سید کمال الدین میرجعفریان - معاون عمرانی استانداری تهران و با حضور محسن هرمزی - معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران - و سایر اعضاء در استانداری تهران برگزار شد، اظهار داشت: شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه تهران موظف شده است ظرف مدت یک هفته، لیستی از جایگاه هایی که اقداماتی در جهت نصب تجهیزات کاهنده بخارات بنزین (کهاب) انجام داده اند بهمراه مشخصات کامل این جایگاه ها و برنامه زمان بندی مشخص به منظور تکمیل طرح، تهیه و در جلسه آتی کارگروه عرضه کند.
وی ادامه داد: مقرر شد این شرکت برای جایگاه هایی که تابحال هیچ اقدامی برای اجرای طرح کهاب نکرده اند، برنامه ای اثربخش شامل اقداماتی نظیر کاهش حق العمل و عرضه برنامه های جایگزین به افراد دیگر تدوین و در جلسه آینده عرضه کند.
عباس نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: بازبینی مطالعات طرح جامع ترافیک شهرداری تهران هم باید ظرف یک هفته توسط شهرداری تهران و استانداری تهران پیگیری شود و بر مبنای آن، برنامه زمان بندی نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت متناسب با جمعیت شهر تهران به تفکیک تاکسی، اتوبوس و خطوط مترو به دبیرخانه کارگروه و استانداری عرضه شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به ضرورت کاهش استفاده از خودرو های شخصی در سطح کلانشهر تهران تاکید کرد: ممنوعیت هرگونه تصمیم گیری که منجر به افزایش خودرو محوری شود همچون ایجاد معابر و تقاطع های جدید باید به موازات توسعه حمل و نقل عمومی در دستور کار شهرداری تهران قرار گیرد و گزارش اقدامات انجام شده در این خصوص، ظرف یک ماه به دبیرخانه کارگروه و استانداری ارسال شود.
عباس نژاد افزود: شهرداری تهران مکلف شد ظرف مدت یک ماه، مطالعات یکپارچه سازی حمل و نقل عمومی بین تهران و شهر های اطراف را با هدف کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی انجام دهد.
وی افزود: از دیگر مصوبات این جلسه، پیگیری مبحث اختصاص حداقل ۱۰ درصد از اعتبارات سالانه شهرداری ها از آغاز سال ۱۴۰۴ به نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی شامل خرید اتوبوس، ون، تاکسی و میدل باس از جانب استانداری تهران بود که مقرر شد نتیجه اقدامات در جلسات آتی کارگروه عرضه شود.
عباس نژاد همینطور از پیگیری تسریع در تحویل اتوبوس ها و ون های شهری توسط سازمان شهرداری های وزارت کشور با عنایت به پرداخت سهم شهرداری ها از جانب استانداری تهران اطلاع داد و اظهار داشت: شهرداری تهران هم موظف شده است برنامه اسقاط اتوبوس های فرسوده را تا آخر سال ۱۴۰۴ تهیه و ظرف یک هفته به دبیرخانه کارگروه و استانداری عرضه کند.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در پایان، خاطرنشان کرد: شهرداری تهران باید گزارش اقدامات خود در زمینه نصب تجهیزات کاهنده آلایندگی (DPF) روی اتوبوس های بازسازی شده در سال ۱۴۰۳ را به دبیرخانه کارگروه عرضه نماید.
منبع: گل اركیده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب