سرپرست اداره حفاظت محیط زیست پردیس خبر داد؛

انتقال 2 تن پسماند شیمیایی و دارویی به مرکز امحاء مجاز در پردیس

انتقال 2 تن پسماند شیمیایی و دارویی به مرکز امحاء مجاز در پردیس

به گزارش گل ارکیده، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست پردیس از انتقال ۲ تن پسماند شیمیایی و دارویی به مرکز امحاء مجاز در این شهرستان اطلاع داد.



به گزارش گل ارکیده به نقل از مهر، محسن شوکتی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی درخواست شرکتی مستقر در پارک علم و فن آوری شهرستان پردیس، در سامانه جامع محیط زیست در خصوص انتقال دو تن پسماند شیمیایی و دارویی ویژه، نسبت به بررسی و موافقت با درخواست موصوف موافقت شد و ضمن حضور کارشناسان این اداره و سایر ارگان های ذیربط نسبت به بارگیری و پلمب محموله برای انتقال به مرکز مجاز امحاء اقدام شد.
شوکتی اظهار داشت: از آغاز سالجاری تابحال حدود دو تن پسماند شیمیایی و دارویی، ۷۰ هزار لیتر ضایعات روغن خوراکی، ۱۰ هزار لیتر لجن تصفیه خانه فاضلاب، ۵ تن لجن پساب آبکاری و حدود یک تن براده های فلزی در ارتباط با واحدهای صنعتی از شهرستان پردیس بارگیری و به مرکز مجاز امحاء منتقل شده است.


منبع:

1402/07/11
16:06:31
5.0 / ۵
403
تگهای خبر: آب , شركت , محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

GOl Orkideh
گل ارکيده

گل اركیده

گل و گیاه
گل ارکیده، زیبایی طبیعت در خانه شما

golorkideh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل اركیده محفوظ است