تاكید هیات امنای دانشكده محیط زیست بر ماموریت گرایی
گل اركیده: هیات امنای دانشكده محیط زیست در جلسه با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاكید بر ماموریت گرا بودن دانشكده، همسویی بیشتر این موسسه با سازمان حفاظت محیط زیست را ضروری دانستند.
به گزارش گل اركیده به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام)، اعضای هیات امنای دانشكده محیط زیست با تاكید بر ماموریت گرا بودن، این موسسه را ملزم كردند تا ظرفیت ها، زیرساخت ها و تجارب چند دهه خود در زمینه آموزش های تخصصی، مهارتی و به خصوص محیط بانی را با نیازهای روز تطبیق داده و بیش از گذشته با سازمان همسو شود.
بنا بر نظر هیات امنای دانشكده محیط زیست، آموزش های تخصصی محیط بانی و توانمندسازی بدنه كارشناسی سازمان حفاظت محیط زیست از اصلی ترین وظایفی است كه انتظار می رود در این مجموعه علمی انجام پذیرد.
با توجه به تصمیمات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه مورخ 17 بهمن 1396 شورای عالی اداری و تصمیمات ماخوذه از جانب نهادهای كلان ملی و ممنوعیت جذب دانشجو توسط مراكز آموزش عالی وابسته به نهادهای دولتی، امكان جذب دانشجو با سبك و سیاق سنوات گذشته از جانب دانشكده میسر نبوده است، هیات امنای دانشكده بازنگری و برنامه ریزی مجدد فعالیت های علمی و آموزشی دانشكده با عنایت به شرایط روز را ضروری دانست.
یكی از مصوبات هیات امنای دانشكده، تسهیل و توسعه همكاری های بین المللی و استفاده از ظرفیت های دانش فنی جهانی و منطقه ای به خصوص كشورهای عضو سازمان همكاری های اقتصادی (اكو) است كه می تواند به تبادل دانش بین دانشكده و مراكز معتبر علم و فناوری بیانجامد.
بنا بر نظر هیأت امنای دانشكده، تجربه قریب به نیم قرن فعالیت این مجموعه آموزشی بسیار پرارزش است اما باید تغییراتی هم تولید شود تا بر مبنای نیازهای روز و واقعیات موجود، دانشكده به سمت تامین نیازهای آموزشی كاركنان سازمان حفاظت محیط زیست حركت نماید.
با توجه به حضور نمایندگان ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان برنامه و بودجه و هم افراد برجسته ای كه دارای تجربه طولانی مدیریتی در حوزه آموزش عالی و محیط زیست هستند، انتظار آن می رود كه تغییرات مصوب در هیأت امنا بهبود كیفیت عملكرد دانشكده محیط زیست را به همراه داشته باشد.
هیأت امنای دانشكده با اشاره به اینكه دانشكده محیط زیست ظرفیتی كم نظیر برای محیط زیست كشور است، تاكید نمودند، از دانشكده انتظار می رود با اتخاذ تدابیر جدی در یك بازه كوتاه بتواند خویش را برای ماموریت های بزرگ و دشوار سازگار كند. باآنكه بر هر تغییر و تصمیم بزرگی ممكن است نقدهایی وارد شود اما باید بپذیریم یكی از دلایل گرفتار شدن محیط زیست كشور در یك دایره بسته پر از شكایت و گله مندی، عدم جسارت برای اصلاح رویه های تاریخ گذشته و ورود به عرصه های جدید است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب