کاهش تشکل های محیط زیستی اصفهان به ۲۱ مورد استانداری قول حمایت داد

کاهش تشکل های محیط زیستی اصفهان به ۲۱ مورد استانداری قول حمایت داد

به گزارش گل ارکیده، معاون سیاسی- اجتماعی استانداری اصفهان اظهار داشت: دستگاه تخصصی باید تشکل های محیط زیستی را همکار و شریک تصمیم سازی خود بداند نه مزاحم؛ در غیر این صورت خیلی از مشکلات حل نمی گردد.



ایوب درویشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سند ملی ارتقاء فرهنگ محافظت از محیط زیست، یکی از اسناد مهم اقدام در زمینه ارتقاء فرهنگ محیط زیستی کشور است و از نظر حقوقی و قانونی ۲۶ دستگاه عضو وظیفه اداری و اجرایی دارند که اقدامات خویش را در چارچوب این کارگروه انجام دهند.
وی اضافه کرد: تصمیماتی که در سطح استان متناسب با ضرورتهای محلی گرفته می شود، از راه کارگروه استانی ارتقاء فرهنگ محافظت از محیط زیست پیگیری خواهد شد.
معاون سیاسی- اجتماعی استانداری اصفهان اضافه کرد: ما دستگاه ها را پای کار می آوریم و در چارچوب تفاهم نامه هایی که منعقد خواهیم کرد، مدیران اجرایی را مجاب می نماییم که در کنار وظایف ذاتی خود، توجه ویژه ای به محیط زیست و فرهنگ سازی در این حوزه داشته باشند.
درویشی تصریح کرد: با فعال سازی کارگروه و مشارکت بخش دولتی و غیردولتی، بخصوص تشکل های مردم نهاد، میتوان هم مطالبه گری کرد و هم از ظرفیت آنها در حوزه گسترده ای که از رفتارهای ساده روزمره تا تصمیمات صنعتی، مصرف انرژی و آلودگی آب، خاک و هوا را در بر می گیرد، بهره برد. این تصمیمات باید با رویکرد اجتماعی و فرهنگ محور اتخاذ شود.

حمایت از سمن های محیط زیستی وظیفه قانونی دولت است

وی در جواب انتقاد در رابطه با کاهش تعداد تشکل های محیط زیستی استان اصفهان به ۲۱ مورد طی سالهای اخیر اظهار داشت: دولت دو کار عمده می تواند انجام دهد؛ نخست این که در قالب مقررات، به اشخاصی که هم گرا و علاقه مند هستند و نگاه و اقدامات مشترکی تعریف کرده اند، مجوز بدهد و فرایند اعطای مجوز را تسهیل و تسریع کند. دوم این که زمینه را برای رسیدن آنها به اهدافشان فراهم سازد.
معاون استاندار تاکید کرد: فرهنگ سازی محیط زیست زمانی موفق می شود که مدیران به جذب مشارکت های مردمی باور داشته باشند و تشکل ها را مؤثر بدانند.
درویشی افزود: در استانداری اصفهان از زمان روی کار آمدن دولت جدید تلاش خوبی برای ساده سازی فرآیندهای پیچیده و دست وپاگیر تشکل ها، بخصوص تشکل های محیط زیستی، انجام شده است. هر زمان اعلام آمادگی شود، جلسه می گذاریم، محدودیت ها را می شنویم و پیشنهادهای خود تشکل ها را برای توسعه برنامه هایشان دریافت می نماییم.
وی اضافه کرد: این یک کار دوطرفه است؛ آنها از ما انتظاراتی دارند و ما نیز از آنها. ازاین رو باید بنشینیم، گفتگو نماییم و به نتیجه مشترک برسیم.
معاون سیاسی- اجتماعی استانداری اصفهان در رابطه با پشتیبانی از مطالبه گری سمن های محیط زیستی استان اشاره کرد: ما وظیفه حقوقی و اداری داریم این کار را انجام دهیم و اگر نکنیم، تعلل کردیم اما نکته کلیدی اینست که دستگاه تخصصی تشکل های تخصصی را همکار و شریک خود بداند، نه مزاحم. اگر این باور در دستگاه های تخصصی حاکم شود که تشکل ها بخشی از سیستم تصمیم گیری و تصمیم سازی هستند، خیلی از مشکلات حل خواهد شد.
به گزارش گل ارکیده به نقل از مهر، بر پایه اعلام سازمان حفاظت محیط زیست کشور هم اینک یک هزار و ۵۰ تشکل محیط زیستی در کشور فعال است که از این مقدار ۲۱ تشکل در ارتباط با استان اصفهان است. به قول اعظم روانفر، رییس اداره آموزش و مشارکت های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان شمار تشکل های روی کاغذ ۳۶ مورد بوده اما تعداد دارای مجوز معتبر ۱۴ تشکل است.
1405/05/11
14:16:09
0.0 / ۵
5
تگهای خبر: آب , آلودگی , اجرا , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
دوستهای گل اركیده
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

GOl Orkideh
گل ارکيده

گل اركیده

گل و گیاه
گل ارکیده، زیبایی طبیعت در خانه شما

golorkideh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل اركیده محفوظ است