سازمان محیط زیست خواهان تصویب اصلاحیه قانون حمل سلاح محیط بانان شد

سازمان محیط زیست خواهان تصویب اصلاحیه قانون حمل سلاح محیط بانان شد

به گزارش گل ارکیده، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خواهان حمایت مجلس از تصویب اصلاحیه قانون حمل سلاح محیط بانان برای افزایش حمایت های قضایی و بازدارندگی این قانون شد.



به گزارش گل ارکیده به نقل از مهر، شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ظهر امروز در نشست با رئیس و اعضاء کمیسیون آب، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی که در سالن جلسات سازمان حفاطت محیط زیست انجام شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی رمضان، بیان داشت: پارسال دو جنگ خسارت بار بر کشور ما تحمیل شد و در کنار جنایات هولناکی که در کشور ما مرتکب شدند، متاسفانه در این جنگ درگیر اکوساید هم شدیم که حمله به مخازن سوخت در شهر تهران مصداق اصلی این جنایت بود.


وی اضافه کرد: مستندسازی جنگ ۱۲روزه انجام گرفته است و چیزی بیش از ۲۰ همت خسارت بر طبیعت کشور در این جنگ وارد شد و الان نیز درحال تعیین خسارات جنگ رمضان هستیم تا در مراجع بین المللی موضوع را پیگیری کنیم


وی تصریح کرد: ما همین طور اقداماتی را پیش از وقوع جنگ انجام دادیم و مکاتباتی با نهادهای بین المللی صورت دادیم و در آن نسبت به وقوع هرگونه جنگ احتمالی در منطقه خیلی حساس خلیج فارس و دریای عمان هشدار دادیم اما متاسفانه جنگ رخ داد. همین طور ما در حین جنگ و پس از هدف قرار گرفتن انبارهای نفت تهران نامه هایی به دبیرکل سازمان ملل و رئیس برنامه محیط زیست ملل متحد ارسال کردیم ولی متاسفانه اطلاعیه ای خنثی در این خصوص صادر شد.


انصاری عنوان کرد: مستندسازی خسارات جنگ فارغ از این که منتهی به دریافت غرامت بشود یا نه در حال انجام می باشد و درصدد هستیم که خسارات محیط زیستی را بصورت دقیق معین نماییم.


معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امسال خوشبختانه بارشهای خوبی در بیشتر نقاط کشور وجود داشت و با اقداماتی که در تعدادی استانها برای بهبود شرایط تالاب ها همچون لایروبی رودخانه های منتهی به تالاب ها انجام شد موجب شد خیلی از تالاب های کشور حال در وضعیت بهتری قرار گیرند.


رییس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: اصلاحیه قانون به کارگیری سلاح که در کمیسیون های تخصصی مجلس به تصویب رسید، حال در نوبت طرح در صحن علنی قرار دارد و انتظار ما از اعضاء محترم کمیسیون تخصصی محیط زیست دفاع از تصویب این اصلاحیه است.


وی اظهار داشت: تصویب این اصلاحیه بازدارندگی این قانون را بیشتر می کند و سبب افزایش حمایت های قضایی از محیط بانان می شود که با اقتدار بیش از سرمایه های طبیعی کشور حفاظت کنند.


در این جلسه معاونین سازمان حفاظت محیط زیست هم گزارش هایی را در مورد شرایط محیط زیستی کشور در عرصه های مختلف همچون حقوقی، بودجه، نیروی انسانی، محیط زیست طبیعی، محیط بانان، محیط زیست انسانی و آموزش و مشارکت های مردمی ارائه کردند.


بطور خلاصه، مستندسازی جنگ ۱۲روزه انجام گرفته است و چیزی بالاتر از ۲۰ همت خسارت بر طبیعت کشور در این جنگ وارد شد و الان نیز در حال تعیین خسارات جنگ رمضان هستیم تا در مراجع بین المللی موضوع را پیگیری نماییم وی خاطرنشان کرد: ما همینطور اقداماتی را قبل از وقوع جنگ انجام دادیم و مکاتباتی با نهادهای بین المللی صورت دادیم و در آن نسبت به وقوع هرگونه جنگ احتمالی در منطقه خیلی حساس خلیج فارس و دریای عمان هشدار دادیم اما متاسفانه جنگ رخ داد. رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: اصلاحیه قانون به کارگیری سلاح که در کمیسیون های تخصصی مجلس به تصویب رسید، حال در نوبت طرح در صحن علنی قرار دارد و انتظار ما از اعضاء محترم کمیسیون تخصصی محیط زیست دفاع از تصویب این اصلاحیه است.
1405/03/20
10:49:15
0.0 / ۵
194
تگهای خبر: آب , تخصص , محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
دوستهای گل اركیده
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

GOl Orkideh
گل ارکيده

گل اركیده

گل و گیاه
گل ارکیده، زیبایی طبیعت در خانه شما

golorkideh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل اركیده محفوظ است