پیشبینی وضعیت هوا طی روزهای آینده

پیشبینی وضعیت هوا طی روزهای آینده

به گزارش گل ارکیده، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از جوی پایدار برای اغلب مناطق کشور اطلاع داد.



به گزارش گل ارکیده به نقل از خبر آنلاین، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، درباره ی شرایط جوی کشور اظهار نمود: تا اواسط هفته آینده، در غالب مناطق کشور جو پایدار و آسمان صاف است که در شهرهای صنعتی و پر جمعیت افزایش غلظت آلاینده های جوی پیشبینی می شود.
وی افزود: طی امروز (۲۹ آبان)، در جنوب غرب و طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور در تعدادی ساعات افزایش باد رخ می دهد. همین طور خلیج فارس تا شنبه (اول آذر) مواج است.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره ی وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار نمود: آسمان تهران فردا (۲۹ آبان ماه) صاف تا کمی ابری و غبار محلی و گاهی وزش باد ملایم با بیشینه دمای ۱۸ و حداقل دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی شنبه (اول آذر)، صاف تا کمی ابری، غبار آلود و گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۱۰ و بیشینه دمای ۱۹ درجه سانتیگراد پیشبینی می شود.
وی اظهار داشت: طی فردا و پس فردا (۳۰ آبان و اول آذر) بندرعباس با دمای ۳۳ و ۳۱ درجه سانتیگراد گرم ترین و شهرکرد با دمای ۳- و منفی یک درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع:

1404/08/30
10:04:44
5.0 / ۵
6
تگهای خبر: آب , آلاینده , هوا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

GOl Orkideh
گل ارکيده

گل اركیده

گل و گیاه
گل ارکیده، زیبایی طبیعت در خانه شما

golorkideh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل اركیده محفوظ است