اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

گل ارکیده: اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد از وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک، افزایش ابر، وزش سوزباد و یخبندان در این استان آگاهی داد.



به گزارش گل ارکیده به نقل از خبر آنلاین، اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور اخطار زرد از وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت ها با امکان خیزش یا انتقال گرد و خاک در نوار غربی و جنوبی استان برای روز دوشنبه (۵ آبان ماه) اطلاع داد.

ایسنا در خبری نوشت: بنا بر اعلام هواشناسی استان تهران، این شرایط جوی از ابتدای وقت دوشنبه (۵ آبان) شروع می شود و تا اواخر وقت همان روز ادامه خواهد داشت.

هشدار سطح زرد به پدیده هایی اشاره دارد که ممکنست در سفرها و فعالیتهای روزمره اختلالاتی بوجود آورد و هدف از صدور آن، افزایش آگاهی و آمادگی شهروندان در مقابل شرایط جوی غیرعادی است.

بر این اساس، در بعضی ساعات روز دوشنبه وزش باد نسبتا شدید تا شدید همراه با امکان خیزش یا انتقال گرد و خاک در نیمه غربی و جنوبی استان تهران انتظار می رود.

ازپیامدهای این وضعیت می توان به سقوط اجسام از ارتفاع، خسارت به سازه های موقت مانند داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی، صدمه به تجهیزات در نقاط مرتفع مانند برج ها و دکل ها، خیزش گرد و خاک و کاهش موقت کیفیت هوا و دید افقی، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال ها و صدمه به پوشش گلخانه ها اشاره نمود.
اخطار یخبندان و سوزباد در ارتفاعات بالادست
در ارتفاعات شمالی استان هم افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و از پنج شنبه تا صبح شنبه آسمانی نیمه ابری تا ابری همراه با کاهش محسوس دما، گاهی بارندگی باران و در ارتفاعات بالادست بخصوص قله ها همراه با وزش سوزباد و یخبندان انتظار می رود.

اداره کل هواشناسی استان تهران سفارش کرده است که در ترددهای جاده ای احتیاط و از استقامت سازه های موقت و سست مانند داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی اطمینان حاصل شود. از استقرار در تأسیسات و محلهای مرتفع همچون برج ها و دکل ها خودداری، از پرواز گلایدر، هواپیماهای سبک و بالگرد اجتناب و از توقف در کنار درختان و سازه های ناتمام پرهیز شود.

همچنین مستحکم سازی پوشش گلخانه ها، انجام امور عمرانی، صیانت از امکانات و محصولات کشاورزی، احتیاط در طبیعت گردی و کوهنوردی و ترجیحا پرهیز از صعود به قله ها به سبب کاهش دما و گاهی بارش از پنجشنبه با صبح شنبه هم سفارش شده است.
پیش بینی هوای تهران در ۴ روز آینده
اداره کل هواشناسی استان تهران همینطور طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری از ساعات پس از ظهر همراه با رشد نسبی وزش باد پیش بینی کرده است.

از روز سه شنبه تا بامداد پنجشنبه بخصوص چهارشنبه با عنایت به پایداری جوی و عدم وزش باد شایان توجه، افزایش آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا بخصوص در مناطق پرتردد شهری دور از انتظار نیست.

اواخر وقت چهارشنبه و طی روز پنجشنبه هم در سطح استان افزایش ابر و در ارتفاعات استان بخصوص مناطق بالادست گاهی بارندگی باران و وزش باد شدید مورد انتظار است که با کاهش نسبتا محسوس دما همراه خواهد بود.

اداره کل هواشناسی استان تهران بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه های پیش یابی طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان را صاف تا قسمتی ابری از ساعات پس از ظهر همراه با وزش باد پیش بینی کرده است.

آسمان تهران فردا (۵ آبان) صاف و در بعضی ساعت ها وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۱۶ و بیشینه دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی سه شنبه (۶آبان) صاف گاهی وزش باد ملایم کم کم غبار محلی با حداقل دمای ۱۷ و بیشینه دمای ۲۶ درجه سانتیگراد انتظار می رود.

1404/08/06
09:59:26
5.0 / ۵
9
تگهای خبر: آب , آلاینده , تجهیزات , درخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

GOl Orkideh
گل ارکيده

گل اركیده

گل و گیاه
گل ارکیده، زیبایی طبیعت در خانه شما

golorkideh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل اركیده محفوظ است