فلامینگوها در کورگالژین مهد کودک دارند
گل ارکیده: با سفری کوتاه از آستانه، به منطقه ی حفاظت شده ایالتی کورگالژین می رسید که گریزگاهی بکر برای تماشای حیات وحش است و بازدیدکنندگان می توانند فلامینگوهای صورتی باشکوه را در محوطه ی لانه سازی شان ببینند.
به گزارش گل ارکیده به نقل از خبر آنلاین از یورونیوز، فقط دو ساعت با آستانه فاصله دارد؛ منطقه ی حفاظت شده دولتی کورگالژین، بزرگ ترین منطقه ی حفاظت شده قزاقستان و جزو میراث طبیعی جهانی یونسکوست. این تالاب با مساحتی بیش از ۵۴۳هزار هکتار، پناهگاه صدها گونه پرنده و گیاه است و به عنوان توقفگاهی مهم برای مسیرهای مهاجرت عمل می کند.
جاذبه ی منحصربه فرد کورگالژین، فلامینگوهایی هستند که هر بهار هزاران عدد از آنها به این سرزمین می آیند و در شمالی ترین مرز قلمروشان لانه می سازند. فلامینگوها در دریاچه ی تنیز، جایی که از دست شکارچیان در امان اند و از میگوی آب شور تغذیه می کنند، مهدکودک هایی منحصربه فرد برای جوجه هایشان درست می کنند و پرهایشان بر اثر همین رژیم غذایی کم کم صورتی رنگ می شوند.
هر سال، کورگالژین میزبان هزاران توریست طبیعت دوست از اروپا و آسیاست. علاوه بر فلامینگوها، بازدیدکنندگان می توانند قوها، آهوهای سایگا و مناظری بکر را ببینند که نمایی نادر از طبیعت دست نخورده ی آسیای مرکزی عرضه می کند.
منبع: گل اركیده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب