تغییر سیستم های ارتباطی یگان حفاظت محیط زیست
گل ارکیده: پیشرفت توان عملیاتی یگان حفاظت محیط زیست، در مقابل تهدیدات زیست محیطی از الزامات حفاظت است و اهمیت آن خصوصاً در برخورد با شکار غیرمجاز، تخریب زیستگاه ها و قاچاق حیات وحش و روبرو شدن با حریق ها دو چندان می شود. در این راستا، معاون یگان حفاظت محیط زیست می گوید که پروسه بروزرسانی تجهیزات فردی و سازمانی محیط بانان بصورت سالانه و برمبنای اولویت ها صورت می گیرد.
به گزارش گل ارکیده به نقل از ایسنا اگرچه که روایت و داستان تلخ بعضی محیط بانان سبب این نتیجه شده که باید از پشتوانه قانونی بیشتری بهره مند شوند اما نقش تجهیزات نیز در این بین بسیار حائز اهمیت می باشد، چونکه دسته ای اگر بخت یارشان باشد، سبب نجات جانشان می شود و دسته ای دیگر مواجهه مستقیم آنها با خطرات را کم می کند. تجهیز نیروها به ابزارهایی مانند جمله سیستم های دیجیتال ارتباطی، دوربین های دید در شب، کوادکوپتر، سیستم های پایش تصویری همین طور تجهیزات دفاع شخصی نظیر شوکر، افشانه و دستبند، قسمتی از رویکرد سازمان برای افزایش کارآیی و کاهش درگیری مستقیم نیروها با متخلفان است.
منوچهر فلاحی در گفت و گو با ایسنا در خصوص ارتقاء و اختصاص تجهیزات فردی و دفاعی به محیط بانان امسال اظهار داشت: سازمان برنامه هایی برای تامین تجهیزات سالانه مانند شوکر، دستبند، افشانه و سایر لوازم دفاع شخصی دارد که به فراخور نیاز استانها توزیع می شود.
وی اضافه کرد: به کارگیری دوربین های دید در شب و کوادکوپتر قسمتی از تجهیزاتی است که از سویی سبب کاهش درگیری مستقیم با متخلفان و از طرفی تقویت نظارت می شود و یگان های حفاظت محیط زیست استان با بهره گیری از بودجه در اختیار، برمبنای نیازهای منطقه تجهیزات را تامین می کنند.
فلاحی از تغییر سیستم های ارتباطی یگان که از چند سال قبل درحال پیگیری بوده است نیز آگاهی داد و اظهار داشت: یکی از برنامه های یگان حفاظت محیط زیست، استفاده از بی سیم های دیجیتال بجای آنالوگ است. اختصاص این بی سیم ها در بعضی استانها در وضعیت مطالعات موردی و در بعضی دیگر از استانها بصورت پایلوت انجام شده است. در نهایت تغییر بیسیم ها از آنالوگ به دیجیتال بعد از پیموده شدن مراحل برمبنای شرایط استانها به انجام می رسد.
معاون یگان حفاظت محیط زیست اشاره کرد: این تغییر مزایایی دارد که همچون آن می توان به امکان ارتباط تصویری و بی سیمی بصورت همزمان و سنجش میزان پیمایش روزانه اشاره نمود.
به گفته وی به کارگیری تجهیزات، بعد از اجرای پایلوت، به تصمیم گیری غائی می رسد.
بیشتر بخوانید:
اجازه شلیک بعد از مرگ؟
لباس محیطبان گلستانی به دوربین مجهز نبود
پایش سرزمین با چشم هوشمند
فلاحی اشاره کرد: تجهیزات اطفای آتش سوزی نیز به فراخور نیاز تهیه و در اختیار استانها قرار می گیرد.
وی با اشاره به استراتژی سازمان در استفاده از فناوری های نو اظهار داشت: نصب دوربین های مدار بسته با قابلیت رصد تا شعاع ۱۰ کیلومتری یکی دیگر از برنامه های یگان حفاظت محیط زیست است که برای رصد منطقه مناسب می باشد.
معاون یگان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: هم اکنون نیز دوربین های مدار بسته، دوربین های دید در شب و کوادکوپتر نیز در بعضی مناطق از استانهای مختلف بصورت پایلوت به کار گرفته شده است. در صورت کسب نتایج مثبت وارد فاز تامین می شود. در مرحله غائی هر استان به فراخور بودجه و اعتبارات می تواند این تجهیزات را تهیه نماید.
فلاحی در آخر اشاره کرد: توزیع تجهیزات برمبنای کارکرد آن در هر استان است.
منبع: golorkideh.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب