شناسایی زیستگاه جدید پلنگ و خرس در سرباز سیستان و بلوچستان

شناسایی زیستگاه جدید پلنگ و خرس در سرباز سیستان و بلوچستان

گل اركیده: زاهدان - ایرنا - رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان اظهار داشت: گزارش های مردمی رسیده منجر به شناسایی زیستگاه های جدید پلنگ و خرس در این شهرستان شد.


به گزارش گل اركیده به نقل از ایرنا از روابط عمومی اداره كل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، بهزاد دهواری روز دوشنبه تصریح كرد: به دنبال گزارش مردمی در خصوص مشاهده پلنگ و خرس در یكی از مناطق سرباز 'دره انگوری'، یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان با بررسی و بیتوته در منطقه موفق به شناسایی آثار حضور این گونه ها شدند.
وی اضافه كرد: با عنایت به شواهد موجود دره انگوری واقع در كوه های سرباز بعنوان زیستگاه جدید خرس و پلنگ شناسایی و معرفی گردید.
وی ادامه داد: محیط بانان یگان حفاظت محیط زیست سرباز به اتفاق مردم محلی برای بازدید به محل رفته و ردپا و سرگین این 2 گونه جانوری را در منطقه مشاهده نمودند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرباز اظهار داشت: دره انگوری منطقه ای با مناظر زیبا و دیدنی منحصر به فرد به حساب می آید كه كمتر فردی از جذابیت های آن آگاه است.
به گزارش گل اركیده به نقل از ایرنا سیستان و بلوچستان با داشتن آب و هوایی متنوع صدها گونه جانوری شامل انواع پرندگان، پستانداران، خزندگان، دو زیستان به همراه گونه های مختلف ماهیان آب شیرین و شور را در خود جای داده بطوری كه از آن می توان بعنوان سرزمین بكر جانور شناسی یاد كرد.
این استان با اكوسیستم متنوع در پهنه خشكی و آبی از تنوع زیستی قابل توجه و پدیده های منحصر بفردی برخوردار است، علاوه بر تنوع در پوشش گیاهی، حیات جانوری آن هم غنای بسیار متنوعی دارد به صورتی كه خیلی از گونه های جانوری فقط در این استان یافت می گردد.
یك میلیون و 489 هزار و 590 هكتار معادل 9/7 درصد (هفت و 9 دهم درصد) از كل مساحت سیستان و بلوچستان منطقه حفاظت شده و تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.
گونه های جانوری و گیاهی استان در 13 منطقه شامل پناهگاه حیات وحش، مناطق حفاظت شده، آثار طبیعی ملی و مناطق شكار ممنوع شامل مناطق حفاظت شده گاندو، جنگلی شیله، جنگلی بیرك و جنگلی پوزك، مناطق شكار ممنوع بزمان، بلبل آب نصرت آباد، مك سرخ و پزم و پناهگاه حیات وحش هامون و آثار طبیعی ملی تفتان، پیرگل خاش، سرو زربین سنگان و گل فشان تنگ كنارك زیست می كنند.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی


1396/11/09
19:44:10
5.0 / ۵
5118
تگهای خبر: جنگل , محیط زیست , هوا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
GOl Orkideh
گل ارکيده

گل اركیده

گل و گیاه

golorkideh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل اركیده محفوظ است